HACCP w praktyce


Zapraszamy wszystkich zainteresowanych praktycznymi aspektami systemu HACCP.

 

Harmonogram szkolenia

Codex Alimentarius – Generalne zasady higieny żywności:

  • Produkcja pierwotna
  • Infrastruktura i jej utrzymanie
  • Kontrola procesów
  • Higiena personelu
  • Transport
  • Informacja o produkcie
  • Szkolenia
Zasady HACCP:

  • Analiza zagrożeń
  • Ustalanie CCP
  • Limity krytyczne
  • Środki monitorowania
  • Działania korygujące
  • Weryfikacja HACCP
  • Dokumentacja

 


Dlaczego my?

Wykwalifikowana i miła kadra – poznasz temat od strony praktycznej

Bogate doświadczenie w zakresie systemu HACCP

6 godzin szkolenia, podczas których masz trenera niemalże na wyłączność

Możliwość ustalenia wygodnego dla obu stron terminu realizacji szkolenia

Gwarancja terminu! Szkolenie realizowane nawet przy udziale jednego Uczestnika

 

Koszt i terminy

Aktualne ceny i terminy znajdują się w KALENDARZU SZKOLEŃ

Nie pasują Ci zaproponowane w naszym kalendarzu terminy szkoleń?
Zaproponuj nam termin a my dostosujemy ofertę.

 

 

 

Nie masz ochoty wychodzić z domu?

Spotkajmy się on-line

Szkolenie za pośrednictwem Skype lub Google Meet lub Microsoft Teams. Wymagana kamerka internetowa i mikrofon.

Wymagania techniczne:

Dla systemu Windows OS

1.4 GHz Intel® Pentium® 4 lub szybszy ( lub odpowiednik) Microsoft® Windows® XP lub Windows 7
2 GHz Pentium 4 lub szybszy ( lub odpowiednik) dla systemu Windows Vista ® Windows XP (32-
bitowy/64-bitowy wersje z 32-bitowym systemem Windows Vista lub Windows 7 Przeglądarka)
2GB lub więcej pamięci RAM
Microsoft Internet Explorer 7 lub nowsza (tylko wersja 32-bitowa), Mozilla Firefox 3 lub nowszy, Google
Chrome, Adobe® Flash® Player 10.3

Dla komputerów Mac OS: 

Procesor 1,83 GHz Intel Core ™ Duo lub szybszy
Mac OS X 10.4, 10.5, 10.6 (Intel) lub wyższy
minimum 1 GB pamięci RAM
Mozilla Firefox 3 lub nowszy , Apple Safari 4 lub 5;
Google Chrome, Adobe Flash Player 10.3Dz.U. 2020 poz. 1035

 

 

 

Masz pytania?
Jesteśmy do Twojej dyspozycji!
Skontaktuj się nami

 

Przewiń do góry