Jesteś zainteresowany praktycznymi aspektami systemu HACCP? Zapraszamy na szkolenie!
HACCP w praktyce
Czas szkolenia
1 dzień
Harmonogram szkolenia
Codex Alimentarius – Generalne zasady higieny żywności:
- Produkcja pierwotna
- Infrastruktura i jej utrzymanie
- Kontrola procesów
- Higiena personelu
- Transport
- Informacja o produkcie
- Szkolenia
Zasady HACCP:
- Analiza zagrożeń
- Ustalanie CCP
- Limity krytyczne
- Środki monitorowania
- Działania korygujące
- Weryfikacja HACCP
- Dokumentacja
To szkolenie możesz kupić online
Koszt i terminy
Aktualne ceny i terminy znajdują się w KALENDARZU SZKOLEŃ
Nie pasują Ci zaproponowane w naszym kalendarzu terminy szkoleń?
Zaproponuj nam termin a my dostosujemy ofertę.
ZALETY NASZYCH SZKOLEŃ HACCP
DOŚWIADCZENIE
posiadamy wieloletnie doświadczenie w przeprowadzeniu szkoleń, audytów i wdrożeń systemów HACCP – nasi trenerzy są audytorami jednostek certyfikujących
MAŁE GRUPY
udział w szkoleniu w kameralnej grupie pozwala skupić się na przykładach praktyczny danej branży uczestników
FORMA SZKOLEŃ
wykłady i konwersatorium przeplatane praktycznymi ćwiczeniami związanymi ściśle z dziedziną branży uczestników
KOMPETENCJE
Bogate doświadczenie w zakresie systemu HACCP
POMOC TECHNICZNA
konsultacje z Trenerem po szkoleniu (dodatkowa usługa – SUPPORT)
POMOC TECHNICZNA
konsultacje z Trenerem po szkoleniu (dodatkowa usługa – SUPPORT)