Jesteś zainteresowany praktycznymi aspektami systemu HACCP? Zapraszamy na szkolenie!

HACCP w praktyce

Czas szkolenia

1 dzień

Harmonogram szkolenia

Codex Alimentarius – Generalne zasady higieny żywności:

  • Produkcja pierwotna
  • Infrastruktura i jej utrzymanie
  • Kontrola procesów
  • Higiena personelu
  • Transport
  • Informacja o produkcie
  • Szkolenia

Zasady HACCP:

  • Analiza zagrożeń
  • Ustalanie CCP
  • Limity krytyczne
  • Środki monitorowania
  • Działania korygujące
  • Weryfikacja HACCP
  • Dokumentacja

To szkolenie możesz kupić online

Koszt i terminy

Aktualne ceny i terminy znajdują się w KALENDARZU SZKOLEŃ

Nie pasują Ci zaproponowane w naszym kalendarzu terminy szkoleń?
Zaproponuj nam termin a my dostosujemy ofertę.

ZALETY NASZYCH SZKOLEŃ HACCP

DOŚWIADCZENIE

posiadamy wieloletnie doświadczenie w przeprowadzeniu szkoleń, audytów i wdrożeń systemów HACCP – nasi trenerzy są audytorami jednostek certyfikujących

MAŁE GRUPY

udział w szkoleniu w kameralnej grupie pozwala skupić się na przykładach praktyczny danej branży uczestników

FORMA SZKOLEŃ

wykłady i konwersatorium przeplatane praktycznymi ćwiczeniami związanymi ściśle z dziedziną branży uczestników

KOMPETENCJE

Bogate doświadczenie w zakresie systemu HACCP

POMOC TECHNICZNA

konsultacje z Trenerem po szkoleniu (dodatkowa usługa – SUPPORT)

POMOC TECHNICZNA

konsultacje z Trenerem po szkoleniu (dodatkowa usługa – SUPPORT)